Vir je krasen, počitnice na tem otoku vam bodo prišle prav, če ste avanturist ali raje počivate. Odlična kulinarična ponudba in neverjetni razgledi, bodo nahranili vašo dušo in telo. Na otoku najdete veliko različnih aktivnosti, od uživanja v vodnih športih do počivanja v senci. Številni sončni dnevi, vas bodo spremljali na kolesu ali ko boste obiskali kakšnega od festivalov.

Prepričajte se udobju in lepoti otoka in apartmajev https://numberone-vir.com

Apartmaji NumberOne pa bodo dodali piko na i vašemu dopustu. Ponujajo osupljive razglede in prijetno bivanje. Pomen počitka in udobja nam je dobro znan in zato so apartmaji prostorni, imajo pa tudi vso potrebno opremo za miren in kvaliteten dopust.

apartmaji numberone
Čudoviti apartmaji NumberOne

Apartmaji imajo velika okna, ki v prostore spuščajo naravno svetlobo in poglede na kristalno čisto morje. Prostori so veliki in čistih linij. Sodobna arhitektura daje povezanosti z naravo. Elegantno opremljene sobe, ne nudijo le udobja, ampak tudi božajo s svojo estetiko. Spalnice so opremljene z vrhunskimi posteljami, na katerih si boste zares odpočili od vsakdana doma in tudi od raziskovanja sončnega otoka Vira. Slano vodo boste s sebe sprali v moderno opremljeni kopalnici s prho.

Čeprav kulinarika na otoku Vir ponuja številne možnosti za prehranjevanje zunaj, bodo opremljene kuhinje apartmajev NumberOne kar same klicale po kuhanju. Zapeljite svoje najbližje z odlično hrano, kuhinja ima vso opremo, da boste to zmogli.

Apartmaji se ponašajo z veliko dodatnimi storitvami, ki jih na dopustu ne smete pogrešati. Sobe imajo klimatske naprave, da si naredite temperaturo bivanja, ki vam najbolj ustreza. Na televiziji z ravnim zaslonom si pripravite svojo najljubšo serijo. Seveda imajo apartmaji brezžični internetni dostop. Vaš avtomobil bo parkiran na pripadajočem parkirnem mestu.

apartmaji numberone
Čudovit otok Vir

Da pa bo vse skupaj še bolj sanjsko, imajo apartmaji NubmerOne na viru ali balkon ali zasebno teraso. To vam omogoča pitje jutranje kave na prostem, s čudovitimi razgledi. Na prostorni zasebni terasi nekaterih apartmajev se nahaja tudi masažna kad, ki bo vrhunec vašega oddiha.

Apartmaji NumberOne ne bi bili tako odlični, če ne bi imeli tudi prijaznega in ustrežljivega osebja. Pomagali vam bodo pri kakršnikoli dilemi, vam svetovali najboljše izlete po otoku in naredili kvaliteto bivanja v apartmajih še višjo. Odhod na otok Vir bo balzam za dušo v teh čudovitih apartmajih.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zelprihranki/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427